marţi, 27 iunie 2017

Divertisment

Interzis la sex în afara căsătoriei pentru chinezi!
22 octombrie 2015

Fără sex în afara căsătoriei, fără petreceri și fără partide de golf! Acestea sunt doar câteva dintre noile prevederi ale Codului de etică adoptat de Partidul Comunist Chinez pentru membrii săi.

CASCADORIE pe patru roți cu o șoferiță de 80 de ani!
20 octombrie 2015

Unii șoferi sunt atât de dedicați pasiunii lor încât nu se impacientează deloc chiar dacă ar fi cazul! O automobilistă trecută bine de prima tinerețe a fost în centrul unei întâmplări cu... final fericit!

A fost lansat ultimul trailer STAR WARS: The Force Awakens! - VIDEO
De Ciprian Paraschivu 20 octombrie 2015

Studiourile Lucas au lansat în această dimineață cel mai nou trailer al viitorului film din saga STAR WARS.

În Japonia a fost inaugurat Muzeul Toaletei
18 octombrie 2015

Este cunoscut apetitul japonezilor pentru tehnologie! Locuitorii din Țara Soarelui Răsare nu se pot despărți de gadgeturi nici măcar la toaletă. Ba chiar se mândresc cu cea mai high-tech toaletă din lume!

Tort înfricoșător, pregătit pentru Halloween
16 octombrie 2015

Se apropie sărbătoarea de Halloween și nu sunt puțini cei care au început pregătirile pentru costume spectaculoase și înfricoșătoare. Nici eforturile culinare nu sunt mai prejos, iar un tort în formă de creier pare cea mai bună alegere!

'Gun Bless America' parodiază incidentele armate din SUA
15 octombrie 2015

Incidentele armate înregistrate în ultima vreme în Statele Unite nu i-au lăsat indiferenți pe vecinii canadieni. Aceștia fac haz de obsesia americanilor pentru arme și aparenta neputință de a limita accesul populației la armele de calibru mare.

Un telefon și două încărcătoare, descoperite în stomacul unui deținut
14 octombrie 2015

Nu numai medicii au parte de povești despre obiecte ciudate înghițite de semeni, ci și gardienii închisorilor! Brazilia este recunoscută pentru sistemul său penitenciar extrem de dur, dar mai ales aglomerat.

Bărboși confundați cu teroriștii Statului Islamic
13 octombrie 2015

O ședință foto a Clubului Bărboșilor din Suedia a fost perturbată de forțele de ordine. Confuzia a fost creată de steagul negru al asociației și, bineînțeles, de bărbile protagoniștilor, care i-au înspăimântat pe localnicii. Au chemat poliția, crezând că au fost invadați de combatanții Statului Islamic.

Un pod se rupe sub greutatea excursioniștilor!
12 octombrie 2015

Patru prieteni au avut parte de o experiență inedită! Puntea de fier pe care treceau s-a rupt sub greutatea lor și au căzut în gol. Căzătura le-a fost atenuantă de apa râului ce despărțea cele două maluri și, din fericire, au scăpat doar cu o sperietură!

Record mondial dedicat Halloween-ului: sute de persoane au urlat la Lună
De Lavinia Stanciu 12 octombrie 2015

Peste 400 de persoane s-au adunat, în weekend, într-un oraș din Anglia, pentru a stabili un nou record mondial: cel mai mare număr de oameni care urmă la Lună timp de un minut.

Un călugăr Shaolin face flotări sprijinindu-se doar în degetele arătătoare
12 octombrie 2015

Multe legende circulă în jurul călugărilor Shaolin. În prezent, dovada forței incredibile a practicanților de kung-fu se face în spectacole speciale. Doar doi oameni din întreaga lume reușesc să facă flotări sprijinindu-se doar în degetele arătătoare.

Fotoreportaj la înălțime – GALERIE FOTO
10 octombrie 2015

Adolescenții ruși au descoperit o nouă metodă de a-și satisface nevoia de adrenalină. Aceștia își pun în pericol viața și escaladează cele mai înalte clădiri pentru a-și face selfiuri.

INEDIT. Partidă de rugby... sub apă!
10 octombrie 2015

Cupa Mondială de Rugby este în plină desfășurare și a adus reprezentativei naționale o victorie de zile mari în meciul cu Irlanda. Fanii acestui sport care nu s-au putut deplasa la Londra nu se mulțumi doar să stea în fața televizoarelor.

Candy Crush Saga. 10 lucruri pe care nu le știai despre cel mai popular joc
10 octombrie 2015

Candy Crush Saga este cea mai populară aplicație de pe Facebook. Zeci de milioane de oameni o folosesc în fiecare zi pentru a se relaxa, dar pentru unii a devenit chiar mai mult decât un mijloc de relaxare. Iată 10 lucruri pe care nu le știai despre celebrul joc!

Campionatul Mondial al Bărbilor și Mustăților a surprins prin... originalitate - GALERIE FOTO
De Lavinia Stanciu 9 octombrie 2015

Zilele trecute, în Austria s-a desfășurat Campionatul Mondial al Bărbilor și Mustăților, ediția 2015. Peste 300 de bărbați au participat la competiția care a reunit concurenți din 20 de țări.

Interdicții ciudate pe glob!
9 octombrie 2015

Torturile, balurile și sărutările nu mai sunt permise din motive religioase

A apărut o nouă versiune a poveștii 'Twilight'. Află AICI ce se întâmplă cu personajele!
De Lavinia Stanciu 7 octombrie 2015

Povestea seriei „Twilight” a fost rescrisă și are o abordare complet diferită față de știam până acum. Autoarea Stephenie Meyer a făcut acest lucru pentru a marca 10 ani de la de la apariția primei cărți din seria-fenomen cu vampiri și vârcolaci.

Și-au făcut selfie după ce au jefuit o bancă!
7 octombrie 2015

Dacă tocmai ați jefuit o bancă, ar fi bine să nu vă lăudați cu această ispravă pe rețelele de socializare! De acest sfat de bun-simț nu a ținut însă cont un cuplu de tineri americani, care s-au jucat de-a Bonnie și Clyde, celebrii hoți de bănci din anii `30.

Tortul animat, o operă de artă admirabilă!
De Lavinia Stanciu 6 octombrie 2015

Un filmuleț realizat de un artist francez a devenit viral pe internet. În clip este prezentat un tort etajat care arată ca o sculptură din ciocolată. Desertul uriaș care se rotește este dedicat culturii pop.

Un austriac a dat statul în judecată pentru a-și face poza de permis cu o strecurătoare pe cap!
De Alin Tarnovschi 5 octombrie 2015

Un bărbat din Austria a câștigat permisiunea de a apărea în poza de pe carnetul său de conducere purtând o strecurătoare de paste pe cap, drept 'marcă religioasă' pentru o biserică de atei numită 'Biserica Monstrului Spaghetelor Zburătoare'.

Grimase hilare în înotul sincron
De Ciprian Paraschivu 5 octombrie 2015

Înotul sincron este una dintre disciplinele olimpice care sunt caracterizate prin execuție impecabilă și prin grație. Dar dacă te uiți mai aproape, prin lentila unui aparat de fotografiat, cu totul alta este imaginea acestui sport. Iată cele mai haioase 10 fotografii din înotul sincron, culese de pe Internet.

Obiecte trăsnite găsite de medici în pacienții lor! Galerie foto!
5 octombrie 2015

Multe le sunt date să vadă și să audă doctorilor! Un site american a făcut o compilație a celor mai trăsnite obiecte pe care medicii le-au găsit în corpurile pacienților.

O invenție utilă! Starea vremii, anunțată de un aparat inovator! GALERIE FOTO
3 octombrie 2015

Se știe că vremea este printre puținele lucruri pe care omul, cu toate descoperirile de ultimă generație, nu le poate controla. Cum ar fi însă să dispunem la domiciliul personal de un aparat care să ne indice cum este vremea atunci când ne alegem vestimenția înainte de a ieși din casă?

TEHNOLOGIE DULCE! O cofetărie din Berlin scoate bomboane la... imprimantă!
1 octombrie 2015

Amatorii de dulciuri din Berlin au un motiv în plus să le cumpere. O cofetărie din capitala germană își atrage clienții cu bomboane realizate cu ajutorul unei imprimante 3D. Reprezentanții cofetăriei spun că oamenii și mai ales copiii sunt extrem de încântați de tehnologia cu rezultat dulce.

Imagini inedite: cel mai mic câine din lume
30 septembrie 2015

Cel mai mic câine din lume are o înălțime de doar 9,65 de centimetri. Cățelușa Milli face parte din rasa Chihuahua și trăiește în Puerto Rico.

Cum se dă jos din pat un bebeluș ingenios!
29 septembrie 2015

Un băiețel de 11 luni din Statele Unite impresionează internetul cu inventivitatea, șiretenia, dar și atitudinea rebelă de care dă dovadă!

Papa Francisc, cucerit de un bebeluș îmbrăcat exact ca el
De Lavinia Stanciu 29 septembrie 2015

Papa Francisc a avut parte de momente memorabile în timpul vizitei sale istorice în Statele Unite. Cu siguranță nu se aștepta, însă, să vadă un bebeluș îmbrăcat exact ca el.

A fost creată bluza care își poate schimba forma
De Ciprian Paraschivu 29 septembrie 2015

Este un obiect vestimentar care atrage imediat atenția. Mai mult, este unul care simte dacă este privit, iar atunci când se întâmplă asta, reacționează într-un mod fantastic.

Placa de surf, o provocare și pentru câini!
De Lavinia Stanciu 28 septembrie 2015

Zeci de câini s-au urcat, în weekend, pe plăcile de surf și au plonjat în valuri. A fost un concurs organizat special pentru ei pe o plajă din Statele Unite, acolo unde patrupedele bine antrenate au demonstrat că pot să-și țină echilibrul pentru a înfrunta forța oceanului.

Promoție made in Ucraina: full de benzină gratuit pentru femeile în bikini!
27 septembrie 2015

„Dumneavoastră veniți în costum de baie, iar noi facem cinste cu un rezervor de benzină.” Este promoția inedită oferită de o benzinărie din Kiev. Ucrainencele nu au stat pe gânduri și au dat fuga la stația peco. Oferta a stârnit și interesul unor bărbați.