marţi, 27 iunie 2017

Talent incredibil. O fetiță de doar patru ani vorbește fluent șapte limbi străine - VIDEO

loading...
Talent incredibil. O fetiță de doar patru ani vorbește fluent șapte limbi străine - VIDEO

Angelina Bella Devyatkina, o fetiță în vârstă de patru ani din Moscova a reușit să surprindă o lume întreagă cu aptitudinile ei extraordinare. La un concurs de talente, a reușit să lase juriul și publicul cu gura căscată după ce a reușit să vorbească fluent șapte limbi.

Imaginile cu adorabila copilă fac acum înconjurul lumii, iar mii de persoane de pe rețelele de socializare se arată uimiți de talentul fetiței.  Pe scena unei emisiuni de talente, fetița a demonstrat că poate conversa în nu mai puțin de șapte limbi.

Limbile pe care le vorbește fluent micuța sunt: rusă, engleză, germană, spaniolă, franceză, chineză și arabă. Mai mult decât atât, fetița a arătat nu doar că înțelege și poate răspunde cu ușurință în oricare dintre cele șapte limbi, ci a uimit și prin accentul ei, care s-a pliat perfect pentru fiecare limbă.

Mama copilei, profesoară de engleză, a mărturisit că aceasta a avut bone din diferite părți ale lumii, iar asta a ajutat-o pe fetiță să învețe limbi dintre cele mai diverse.

loading...

Comenteaza aceasta stire