marţi, 27 iunie 2017

Sunt sau nu împreună? Adevărul despre relația dintre Doinița Oancea și Augustin Viziru: declarații în exclusivitate la BLITZ NTV

loading...

Prietenie sau poveste de dragoste? Relația dintre Doinita Oancea, prezentatoarea matinalului În briza mării de la Neptun TV, și Augustin Viziru a devenit, în ultima perioadă, subiectul favorit al presei de scandal. E-adevărat, cei doi au cam dat apă la moară tabloidelor!

Se întâlnesc des, își fac fotografii în ipostaze în care ai putea să juri că sunt iubiți, își fac declarații, se alintă și vorbesc cu subînțeles unul despre celălalt. Cu toate astea, niciunul nu a recunoscut că ar forma un cuplu.

Speculațiile au început după ce actorul a cerut-o de soție pe frumoasa brunetă, în timp ce filmau pentru o emisiune, iar ea a acceptat cu zâmbetul pe buze. Dupa ce au ieșit din concurs, Doinița și Augustin au fost văzuți tot mai des împreună, ceea ce i-a făcut pe toți să creadă că între ei este cu adevărat o legatură specială.

Care este adevărul? Ne-a lămurit chiar Augustin, într-un interviu pe care l-a acordat în exclusivitate pentru Blitz NTV!

Eu am o relație foarte specială cu Doinița, este o persoană foarte dragă sufletului meu, este una din puținele persoane pe care pot să mă bazez oricând. Noi de fiecare data spunem că avem o relație platonică bazată pe prietenie și atât, dar văd că lumea nu vrea să înțeleagă.  Dacă lumea vrea să ne vadă împreună, atunci  suntem împreună”, a declarat Viziru.

De mai multe ori, actorul a lansat ipoteza unei căsătorii cu Doinița pe pagina lui de facebook. Cu toate astea, deși  ar fi vrut mai mult, se pare că Viziru a trebuit să se mulțumească de fiecare data doar cu prietenia Doiniței.

Toată lumea spune că Doinița e cea mai potrivită pentru mine, dar ea nu mă vrea. E decizia cea mai bună, dacă vrea să ducă o viață sănătoasă“, ne-a declarat Augustin.

loading...

Comenteaza aceasta stire