miercuri, 19 iulie 2017

Scrisoarea deschisă a lui Nicușor Constantinescu: 'DNA Constanța recidivează: au fabricat un nou dosar penal politic abuziv!'

Scrisoarea deschisă a lui Nicușor Constantinescu: 'DNA Constanța recidivează: au fabricat un nou dosar penal politic abuziv!'

Prin intermediul unei scrisori deschise, Nicușor Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, a anunțat, astăzi, că procurorii DNA Constanța i-au fabricat un nou dosar penal bazat pe... hotărâri luate de Consiliul Județean.

VEZI ȘI: Nicușor Constantinescu a depus plângere penală împotriva procurorilor DNA Constanța în care îi acuză de TORTURĂ și CERCETARE ABUZIVĂ - DOCUMENTE

"După 4 ( luni ) de inchisoare la Peniteciarul Poarta Albă, după ce am fost (re)arestat ''preventiv'' din Spitalul Județean Constanța și condamnat la 5 cinci ani de pușcărie, cu executare pentru inițierea si ducerea la îndeplinirea a 2 două hotărâri de Consiliu Județean Constanța, privind Centrul Militar Zonal, după ce mi-au interzis din 19 februarie 2015 să exercit MANDATUL de Președinte al CJ Constanța, împidicându-mă să mai candidez la acestă funție pentru care dumneavoastră sutele de constănțeni 'm-ati ales prin vot, de 3 (trei ) ori din ''4 în 4 ani'' uninominal, timp de 12 ani (2004 - 2016), DNA Constanța recidivează!

          Continuând seria ABUZURILOR PENALE și POLITICE a mea și a dumneavoastră, electorii mei constănțeni, ca RĂZBUNARE pentru că am semnat din nou, noi Plangeri penale, Memorii, Petiții împotriva ''magistraților, procurori DNA Constanța și judecători'' (Pr. DNA Bodean Andrei, Președinte DNA Constanța Sorin Constantinescu, judecatorul Suciu  Iulia Cezara, Lucin Lică Tribunalul Constanța, purtător de cuvânt respectiv Judecător Năstase Dan Iulian și de la Curtea de Apel Constanța promovat Șeful Secției Penale la preluarea Recursului meu în Dosarul CMZ, celebrul judecător dat afară de CSM din Magistratură pentru favorizarea infractorului, cand era Șeful Parchetului la Tribunalul Brașov în 2009!!!

În 21 septembrie 2016 am fost citat de urgentă, de aceeași procurori DNA Constanța pe care i-am reclamat, să fiu adus sub escortă la DNA Constanța pe 3 septembrie 2016, ora 9 a.m. fiind cercetat de urgență, într-un nou Dosar Penal în calitatea de suspect într-un Nou Dosar 209/P; 2013 pentru abuz in serviciu!!!

 Plângerile penale, Memoriile și Reclamațiile făcute de mine împotriva magistraților constanțeni pentru cercetare abuzivă ''represiune NEDREAPTĂ, ABUZURI ÎN SERVICIU, tortură fizică și psihică, Încalcarea Drepturilor și LIBERTĂȚILOR FUNDAMENTALE ale Omului, inclusiv al LIBERTĂȚII mele, repetate în ultimii 2 (doi) ani, au generat fabricarea unui NOU DOSAR PENAL POLITIC ABUZIV cu aceleași așa-zise ''infracțiuni'', inițierea și ducerea la îndeplinire a Hotărârilor de Consiliul Județean Constanța!!!

  Aceaste Legi Județene, aceste Hotărâri de Consiliul Județean sunt Programele economice-sociale ale Județului Constanța pentru care m-ați votat ca Președinte Consilul Județean Constanța. Așa funcționează DEMOCRAȚIA în lume, inclusiv în Uniunea Europeană respectiv în SUA.

  Aceaste Hotărâri de Consiliu Județean, majoritatea legale și în vigoare și astăzi pot fi CONTESTATE de orice cetățean, la Instanța civilă de Contencios-Administrativ ca orice ACT contestabil, ( inclusiv procesele verbale la Poliția Circulației) dacă cetățenii le consideră nelegale sau dacă consideră că le afectează interesele și drepturile acestora! Prefectul  Județului dă aviz de legalitate sau le contestă la aceeași instanță de Contencios-Administrativ.

La o medie de 50 de Hotărâri de Consiliu Județean pe o lună, respectiv 600 (șase sute) pe AN, în 11 (unsprezece) ani înseamnă o sumă de aproximativ 6600 (șase mii șase sute) de Hotărâri de Consiliul Județean!!!

Recunosc Public, eu le-am inițiat pe majoritatea! Majoritatea Democratică a consilierilor județeni, votați de dumneavoastră, le-a aprobat prin VOT! Și cu C.N.D. Președintele Consilului Județean Constanța le-am dus la îndeplinire.

Și pe cele privind reabilitarea a peste 500 de școli, grădinițe și licee în mediul rural. Și pe cele privind reabilitarea celor peste 200 de cțmine culturale (ruinate acum 12 ani) respectiv dispensare medicale și pe cele privind reabilitarea a peste 1600 de drumuri județene și comunale și pe cele privind pietruirea ULIȚELEOR de pământ și pe cele privind dotarea cu Calculatoare și Laboratoare informatice în școlile rurale, programele anuale de acordare a rechizitelor copiilor, a cadourilor, etc. Și pe cele privind reabilitarea infrastructurii Județului Constanța inclusiv apa-canalizare achiziționarea, pe fonduri U.E., zeci de ambulanțe tip incendii, șenilatelor pentru viscol, a mașinilor pentru descarcerare și incendii, a reabilitarii Spitalului Județean Constanța în procent de 70 % și a aducerii de Doctori si echipamente moderne medicale etc. Tot eu am reabilitat Policlinica 2 integral în Municipiul Constanța, Delfinariu mărindu-l de la 400 de locuri la 1350 de locuri .

Trebuie să recunosc că tot eu știind că singurul delfin Marc va muri, am achiziționat delfinii actuali, Nini si Cencen, din China, bucurând zeci de mii de copii romani. Tot eu am adus zeci de mii de copii de români de peste Prut sa vada Marea Neagra in tabere, inclusiv pe copii români din Harghita si Covasna .

Recunosc așa cum se menționează în rechizitoriul CMZ și în condamnarea mea la 5 ani de închisoare, că tot prin hotărâri de Consilul Judetean Constanța am dat bani unor copii constanțeni bolnavi de cancer, leucemii și alte boli incurabile în romania .

Sute de adulți constanțeni au primit tot prin hotărâri Consilul Județean Constanța, după anilize socio-medicale, fiecarui caz, bani pentru a se putea trata în romania inclusiv la Spitalul Anadolu în Turcia. Nu știu cine poate evalua cât costa viața copiilor și adulților salvați. Nici  nu stiu cați sau putut salva, 50%, 40 % , 60%. Important e ca nu regret ca am facut ce este omeneste posibil !

Recunsoc public că, dacă ar fi să o iau de la cap, începând din 2004, aș proceda IDENTIC! Pentru că acesta este rolul și menirea în democrație a unui ALES prin vot dat de constanțeni! Numai dumneavoastră constanțenii, din 4 (patru) ani sancționați demagogia și promisiunile mincinoase ale unor politicieni! Nu Procurori DNA numiți politic aleși de nimeni nu se pot substitui electoratului și nici restul Magistraților judecători șantajați și nici unul din dosarele Politice Politie DNA.

Și acum comunicatele și Memorandumul Asociației Magistraților din Romania nu fac decât să confirme gravele abuzuri și derapaje antidemocratice ce se produc în Romania în ultimii 2 ani. Inclusiv în ceea ce ne privește și vă privește în Judetul Constanța.

Programele Guvrnamentale nu există, Proiectele Consiliului Județean Constanța nu există, nimeni nu semnează nimic , tuturor le este frică! O frică viscerală de cătuse, de închisoare, de telefoane, de Poliția Politica DNA, de SRI.

Pentru 2015-2020, pentru accesarea de fonduri U.E., Pentru Județul Constanța și pentru Romania nu s-a accesat nimic. Nici un Proiect, Nici un euro nimic, zero proiecte, zero finanțări. Pentru că actualul Consilul Județean Constanța 2016-2020 nu votează  prin Hotărâri De Consiliul Județean Constanța nici o Hotarare pentru fonduri UE ! De frică a ceea ce mi s-a întamplat abuziv mie. Nici un funționar de la Consilul Județean Constanța, sau de la Consiliu Municipal Constanța .

Sute de milioane de euro a pierdut Județul Constanța din 2015 până acum, în septembrie 2016! Miliarde de euro a pierdut Romania, defapt am pierdut noi toți dreptul la un trai mai bun, la o sănatate mai bună, dreptul la o speranță și încredrea dintre noi.

În ceea ce ma privește continui sa lupt din respect pentru dumneavoastră și familia mea.

 Eu încă am onoare și cred în Dumnezeu. Nicușor Daniel Constantinescu", se arată în scrisoarea trimisă de fostul șef al CJ Constanța.

Comenteaza aceasta stire