vineri, 9 august 2019

Nicușor Constantinescu face un apel public către Avocatul Poporului, Parlamentul României, Guvernul României, CSM și ministrul Justiției

Nicușor Constantinescu face un apel public către Avocatul Poporului, Parlamentul României, Guvernul României, CSM și ministrul Justiției

Fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a făcut un apel public către Avocatul Poporului, Parlamentul României, Guvernul României, CSM și ministrul Justiției, după ce, pe data de 4 ianuarie, judecătorul a amânat cu cinci luni evaluarea pentru cererea de eliberare.

"Statul paralel a numit un alt judecător în comisie, loial și supus ordinelor securiste! Am primit 5 luni amânare deoarece doamna judecător a apreciat ,cunoscându-mă de câteva minute, că pe parcursul perioadei de detenție am avut o atitudine oscilantă și m-a catalogat drept a fi un pericol social. Am menționat în fața comisiei că sunt GRAV bolnav și pentru a mă trata corespunzător trebuie să fiu pus în libertate, însă doamna judecător nu a ținut cont de acest lucru. Am făcut deja contestație la Judecătoria Medgidia. Asta este ,,justiția” în România anului 2019, cea care incalcă drepturile omului și trimite către instanța superioară propuneri de liberare pentru criminali periculoși, dar pentru persoane condamnate ILEGAL de către binomul SRI-DNA pentru presupuse infracțiuni de serviciu amână cu 5 luni (până la noi ordine) liberarea!", a scris Nicușor Constantinescu.

Redăm mai jos apelul fostului președinte al Consiliului Județean Constanța.

"Apel public către: 

Avocatul Poporului, Parlamentul României, Guvernul României, C.S.M, ministrul Justiției

Decizia Curții Constituționale a României din 16.01.2019 prin care PROTOCOALELE SECRETE cu SRI au fost declarate NECONSTITUȚIONALE și NELEGALE, confirmă existența în continuare și în prezent a POLIȚIEI POLITICE SRI-DNA în toate instituțiile aferente (Tribunale, Curți de Apel, ÎCCJ etc.)! 

Arestat preventiv TELEVIZAT de mai multe ori începând cu anul 2014, am fost victima POLIȚIEI POLITICE SRI-DNA fiind acuzat și condamnat pentru programele politice pe care le-am demarat și finalizat în jud. Constanța!!! Această încălcare grosolană a democrației în România, respectiv în jud. Constanța reprezintă, după Revoluția din 1989, reinstaurarea DICTATURII SECURITĂȚII! 

Din păcate, aceste ABUZURI INIMAGINABILE continuă să funcționeze la nesfârșit! Procurorul DNA Bodean Andrei împreună cu șeful său, Sorin Constantinescu, pe modelul procurorilor de la Ploiești, sunt autorii abuzurilor și ilegalităților din jud. Constanța, făcând parte din POLIȚIA POLITICĂ din Dobrogea. Acest procuror Bodean Andrei este cunoscut de opinia publică încă din 15.01.2014, filmat pe platoul din fața CJC Constanța, înarmat și percheziționându-mă împreună cu alți procurori, polițiști și ofițeri SRI ÎN TENTATIVA EȘUATĂ A UNUI FLAGRANT pregătit de DNA Constanța. Evident că în urma eșecului acestui flagrant, au redactat repede un “mandat de aducere la DNA Constanța “ în dosarul CMZ'' (Dosar ce fusese CLASAT!!!) pentru a-și justifica abuzurile comise. Toate căile de atac folosite de mine în acest dosar CMZ au fost RESPINSE sau TERGIVESATE ani de zile până în prezent de această POLIȚIE POLITICĂ! 

Aceasta este “JUSTITIA“ din România! ABUZURI, PROTOCOALE ILEGALE, ECHIPE MIXTE, JUDECĂTORI AMENINȚAȚI DE BINOM, COMPLETE ILEGAL CONSTITUITE etc.

Cum este posibil așa ceva? Când vă veți trezi, dragi conducători?".

Comenteaza aceasta stire