duminică, 31 martie 2019

Neptun TV, gazdă pentru 'Școala altfel'! Copiii au pășit în redacție și au învățat cum se realizează știrile!

Neptun TV a fost, astăzi, gazdă pentru “Şcoala Altfel”. Elevi de la Şcoala nr 39 din Constanţa au învaţat cum se realizează ştirile - şi chiar au încercat să le facă.

Entuziasmați, elevii de clasa pregătitoare de la Școala nr. 39 au vrut să afle tot ce se întâmplă într-o televiziune, începând de la alegerea subiectului, culegerea informațiilor, filmarea, editarea video și în final difuzarea pe post.

De asemenea, ei au fost interesați să vadă arhiva și casetele pe care se filma înainte să se nască ei.

Deși abia în clasa pregătitoare, micuții au citit știri în cabina de sunet și au arătat că se descurcă în fața microfonului. Cel mai mult s-au distrat în platoul de știri.

 În cadrul Școlii Altfel, elevii uită de cursurile clasice și se implică în diverse activități educaționale. 

Comenteaza aceasta stire

Dezastru național la simularea de la Bacalaureat! Rata de promovare de 36,88%!
De Neptun TV 30 martie 2019

Rezultatele de la simularea de la Bacalaureat, organizată de Ministerul Educației Naționale în perioada 11-13 martie, arată o rată cumulată de promovare, la clasele XI-XII, de 36,88%, în creștere cu 0,36% față de anul trecut, când a fost de 36,52%.

REZULTATE SIMULARE BAC 2019, anunțate astăzi. Notele obținute la simularea examenului de Bacalaureat nu se contestă
De Mediafax 29 martie 2019

Notele obținute nu se contestă și pot fi trecute în catalog în baza unei cereri scrise, depusă de elevi sau de părinții acestora.

Neptun TV, gazdă pentru 'Școala altfel'! Copiii au pășit în redacție și au învățat cum se realizează știrile!
De Neptun TV 26 martie 2019

Neptun TV a fost, astăzi, gazdă pentru “Școala Altfel”. Elevi de la Școala nr 39 din Constanța au învațat cum se realizează știrile - și chiar au încercat să le facă.

CONSTANȚA. Licean premiat de NASA - Theodor a ajuns și în finala Olimpiadei Geniilor!
De Neptun TV 21 martie 2019

Un elev din Medgidia a fost premiat de NASA pentru eseul său despre organizarea unei stații orbitale în Cosmos. Theodor Florentin Furtună este elev în clasa a XI-a la Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu din Medgidia și a participat și la Olimpiada Geniilor, unde s-a calificat în finală cu un proiect despre salvarea parcurilor naționale din România.

Simulare Evaluare Națională: Elevii claselor VII-VIII susțin astăzi proba la matematică!
De Neptun TV 12 martie 2019

Elevii de clasa a VIII-a și, în premieră, cei de a VII-a, susțin, marți simularea Evaluării Naționale la proba Matematică. Simularea se adresează celor aproximativ 350.000 de elevi înscriși în clasele VII-VIII la începutul anului școlar 2018-2019.

SUBIECTE SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2019 EDU.RO! Ce a picat la Limba Română
De Neptun TV 11 martie 2019

Simularea la Evaluarea Națională 2019 a început azi cu proba la Limba și Literatura Română, pentru elevii de clasa a VII-a și a VIII-a.