marţi, 8 mai 2018

Ministrul Apelor și Pădurilor a inspectat plajele din Mamaia și Vama Veche!

Cu doar o zi înainte de minivacanţa de 1 Mai, Ministrul Apelor şi Pădurilor a luat plajele la pas. În atenţia lui au fost cele din staţiunile la mare căutare: Mamaia şi Vama Veche. Totodată, acesta a vrut să afle de la turiştii aflaţi pe plajă, ce îi nemulţumeşte. La finalul zilei vor fi făcute rapoarte cu neregulile descoperite de membrul Guvernului pe litoralul românesc.

De Andreea Bajdechi 21:44, 26 aprilie 2018 50 vizite LITORAL

Încă de dimineață, Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, a mers în Vama Veche, pentru a vedea cum arată plajele și cum vor fi primiți turiștii în acest weekend. Probleme grave nu există. Singurele nereguli au fost găsite pe subsectoarele de plajă închiriate.  

După vizita în Vama Veche, a urmat cea în stațiunea Mamaia. Aceasta a fost verificată începând din zona Pescărie, unde s-a găsit și prima problemă.

Ministrul nu s-a rezumat doar la a observa plajele, ci a stat de vorbă și cu cetățenii.

Ministrul a precizat astăzi și că, în cazul sectoarelor de plajă închiriate, unde au fost găsite nereguli, utilizatorii au avut termen la dispoziție să remedieze probemele.

Tot el a mai declarat că, de-a lungul sezonului, vor fi făcute controale pentru a verifica dacă cei care au închiriat sectoarele  de plajă respectă procentajul de 30%, ce trebuie alocat oamenilor care vor să stea pe prosop, și nu pe șezlong. 

Comenteaza aceasta stire

MINIVACANȚA DE 1 MAI. Zeci de mii de tineri petrec pe litoral! Mamaia și Vama Veche, în topul preferințelor!
De Neptun TV 30 aprilie 2018

Zeci de mii de tineri se află zilele acestea pe litoral, în miniacanța de 1 Mai, pentru ei fiind pregătite festivaluri de muzică, gastronomice și de bere, întreceri de mașini și multe concerte, cele mai aglomerate stațiuni fiind și în acest an Mamaia și Vama Veche.

MINIVACANȚA DE 1 MAI. Tot ce trebuie să știi despre evenimentele de pe litoral! Vezi orarul autobuzelor RATC, traseul curselor speciale și agenda petrecerilor de la malul mării!
De Neptun TV 27 aprilie 2018

Orarul autobuzelor RATC, traseul curselor speciale cu autobuzele etajate, petrecerile câmpenești, festivalurile și concertele de pe litoral fac agenda completă pentru turiștii de 1 Mai.

Ministrul Apelor și Pădurilor a inspectat plajele din Mamaia și Vama Veche!
De Andreea Bajdechi 26 aprilie 2018

Cu doar o zi înainte de minivacanța de 1 Mai, Ministrul Apelor și Pădurilor a luat plajele la pas. În atenția lui au fost cele din stațiunile la mare căutare: Mamaia și Vama Veche. Totodată, acesta a vrut să afle de la turiștii aflați pe plajă, ce îi nemulțumește. La finalul zilei vor fi făcute rapoarte cu neregulile descoperite de membrul Guvernului pe litoralul românesc.

MINIVACANȚA DE 1 MAI. Mamaia dă startul distracției - zeci de mii de tineri la festivalul Sunwaves!
De Andreea Bajdechi 26 aprilie 2018

Stațiunea Mamaia este polul distracției în această minivacanță. Și cum cel mai mare festival de muzică tehno și elecro începe diseară, au apărut deja și primii turiști. Cu toții sunt convinși că vor avea parte de cea mai reușită vacanță. Stațiunea Mamaia dă startul, așadar, unui nou sezon estival.

MINIVACANȚA DE 1 MAI. Zeci de mii de turiști așteptați în weekend - doar zece salvamari se vor afla la posturi!
De Andreea Bajdechi 25 aprilie 2018

Zeci de mii de turiști vor veni, începând cu acest weekend, în stațiunile de pe litoralul românesc. Și cum marea atrage precum un magnet, cu siguranță vor fi temerari care se vor aventura valuri.