joi, 6 iulie 2017

Lista completă a nominalizărilor la premiile Oscar 2017 - LIVE VIDEO

loading...

Academia Americană de Film anunță astăzi nominalizările pentru cea de-a 89-a ediție a galei premiilor Oscar, ceremonie în cadrul căreia sunt recompensați cei mai buni actori și cele mai reușite producții cinematografice.

Nominalizările Oscar 2017 vor fi anunțate prin intermediul unei transmisiuni live pe site-ul Academiei Americane de Film, de la ora 15.18 (ora României), iar gala de decernare va avea loc pe 26 februarie.

Numele celor care intră în cursa pentru prestigioasele trofee vor fi prezentate de artiști laureați sau nominalizați în anii anteriori - Jennifer Hudson, Brie Larson, Emmanuel Lubezki, Jason Reitman și Ken Watanabe.

Lungmetrajul "Toni Erdmann", filmul regizoarei Maren Ade și produs de Ada Solomon Hi Film-România, a fost nominalizat la categoria "cel mai bun film străin" la Premiile Oscar 2017.

Lungmetrajul "Toni Erdmann" tratează tema obsedantă a momentului, ruptura drastică între generații. Tatăl parcurge distanța între Germania în România doar pentru a echilibra viața fără sens a fiicei sale. Cum se spune, face totul pentru ea. Discret sau intruziv, o urmărește pas cu pas în viața sa corporatistă din România. Drog, eșec sentimental, tranzacții eșuate, partyuri trăznite, toate îl au drept martor "din umbră" pe tatăl care îi spune fetei sale că viața merită trăită și trebuie trăită altfel.

"Toni Erdmann" spune povestea lui Winfried care o vede rar pe fiica lui, Ines, în permanență prinsă cu jobul ei. Profesorul de muzică, rămas brusc fără elevi, se hotărăște să-i facă o vizită-surpriză. Decizia este problematică, fiindcă Ines, o femeie de carieră sobră, lucrează la un proiect important pe o funcție de strateg corporatist în București. "Schimbarea" geografică nu-i ajută pe cei doi să se înțeleagă mai bine. Lui Winfried, mereu pus pe glume, îi place să-și enerveze fiica cu farse răsuflate. Micile lui înțepături la adresa vieții ei marcate de rutină, ședințe lungi, baruri de hotel și rapoarte de performanță sunt și mai rele. Tatăl și fiica ajung într-un impas, iar Winfried acceptă să se întoarcă acasă, în Germania. Aici își face intrarea epatantul „Toni Erdmann”: alter-ego-ul cu vorbă dulce al lui Winfried. Deghizat cu un costum penibil, o perucă ciudată și o proteză dentară și mai ciudată, Toni dă buzna în viața profesională a lui Ines și se dă drept antrenorul de life-coaching al directorului ei. Sub masca lui Toni, Winfried e mai îndrăzneț și lipsit de rețineri, dar Ines îi ține piept. Cu cât mai tare se ciocnesc, cu atât se apropie mai tare. În mijlocul nebuniei, Ines începe să-și dea seama că tatăl ei cel excentric merită poate, totuși, un loc în viața ei.

NOMINALIZĂRI OSCAR 2017.

Cel mai bun actor în rol principal

Casey Affleck – „Manchester by the Sea“

Andrew Garfield,– „Hacksaw Ridge“

Viggo Mortensen – „Captain Fantastic“

Denzel Washington – „Fences“

Ryan Gosling – „La La Land“

Cel mai bun actor într-un rol secundar

Mahershala Ali – „Moonlight“

Jeff Bridges – „Hell Or High Water“

Lucas Hedges – „Manchester By The Sea“

Dev Patel – „Lion“

Michael Shannon – „Nocturnal Animals“.

Cea mai bună actriță în rol principal

Isabelle Huppert – „Elle“

Ruth Negga – „Loving“

Natalie Portman – „Jackie“

Emma Stone – „La La Land“

Meryl Streep – „Florence Foster Jenkins“

Cea mai bună actriță în rol secundar

Viola Davis – „Fences“

Naomie Harris – „Moonlight“

Nicole Kidman – „Lion“

Octavia Spencer – „Hidden Figures“

Michelle Williams – „Manchester by the Sea“

Cel mai bun film străin

„The Salesman“ (Iran)

„Toni Erdmann“ (Germania-România)

„A Man Called Ove“ (Suedia)

„Land of Mine“ (Danemarca)

„Tanna“ (Australia)

Cel mai bun documentar

„Fire at Sea“

„I Am Not Your Negro“

„Life Animated“

„13“

„O.J.: Made in America“

Cea mai bună imagine

„Arrival“

„La La Land“

„Lion“

„Moonlight“

„Silence“

Cel mai bun scenariu adaptat

Arrival

Fences

Hidden Figures

Lion

Moonlight

Cel mai bun film de animație

„Kubo and the Two Strings“

„Moana“

„My Life as a Zucchini“

„The Red Turtle“

„Zootopia"

loading...

Comenteaza aceasta stire

Doliu în lumea muzicii! Rapper-ul american Prodigy a murit la 42 de ani în timpul unui turneu
De Alin Tarnovschi 20 iunie 2017

Una dintre cele mai bune voci ale rapp-ului actual, Prodigy, a murit astăzi! Pe numele său real Albert Johnson, acesta a murit la vârsta de 42 de ani, scrie The Independent.

Fotografia fierbinte cu care o artistă din Constanța a strâns mii de like-uri în numai câteva ore!
De Neptun TV 9 iunie 2017

Alexandra Stan le-a făcut o bucurie fanilor săi de pe Instagram. Artista a postat o fotografie incendiară, în ton cu temperaturile ridicate din ultimele zile.