marţi, 26 martie 2019

Iohannis REFUZĂ orice modificare în Guvern până la 1 decembrie. Președintele respinge noile propuneri de miniștri

Iohannis REFUZĂ orice modificare în Guvern până la 1 decembrie. Președintele respinge noile propuneri de miniștri

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, joi, că nu va lua o decizie în ceea ce privește cea de-a doua remaniere guvernamentală, privind portofoliile de la Transporturi și Dezvoltare, decât după sărbătorile Centenarului și data de 1 Decembrie.

  'Au fost schimbate enorm de multe persoane pe pozițiile de ministru. I-am numărat. Sunt 70 de politicieni care au fost sau sunt acum miniștri în aceste guverne. 70 în nici doi ani. Așa nu se poate guverna. Este imposibil să schimbi miniștrii toată-ziua bună ziua. Cum să ne imaginăm că poate să funcționeze un guvern cu două remanieri într-o săptămână. 

Așa ceva nu s-a mai auzit și în acest fel nu se poate continua. Nu sunt de acord să contribui la o astfel de guvernare care seamănă mai mult cu un carusel. În această săptămână nu va mai exista nicio schimbare de miniștrii. Iar această remaniere după remaniere va fi luată în analiză cel mai devreme după sărbătorile dedicate Centenarului și zilei Naționale. Până atunci nu se va întâmpla în această zonă nimic', a declarat Klaus Iohannis. 

Comenteaza aceasta stire

Premierul Dăncilă a anunțat mutarea ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim
De Neptun TV 24 martie 2019

Șeful Executivului spune că memorandumul va fi discutat cu toate instituțiile, inclusiv președinția, dar numai după ce se ajunge la forma finală.

Iohannis cere consultări cu societatea civilă cu privire la organizarea unui REFERENDUM
De Mediafax 22 martie 2019

Președintele Klaus Iohannis a declarat săptămâna aceasta că este ”aproape hotărât” să organizeze un referendum pe data de 26 mai, când vor avea loc alegerile europarlamentare, și alături de echipa de la Cotroceni lucrează foarte intens la acest lucru.