marţi, 26 martie 2019

Iohannis cere consultări cu societatea civilă cu privire la organizarea unui REFERENDUM

De Mediafax 12:59, 22 martie 2019 41 vizite Politic
Iohannis cere consultări cu societatea civilă cu privire la organizarea unui REFERENDUM

Președintele Klaus Iohannis a convocat, pentru marți, la Cotroceni, consultări cu reprezentanții societății civile cu privire la oportunitatea organizării unui referendum pe justiție. Anunțul a fost făcut de Elena Calistru, membru al organizației Funky Citizens.

 „Am primit (și acceptat) o invitație de a participa la consultările Președintelui cu o parte din organizațiile din societatea civilă cu privire la oportunitatea organizării unui referendum pe justiție. Se întâmplă marți, la Cotroceni. Așa că am nevoie de inteligența voastră colectivă - voi cum simțiți acest posibil referendum deodată cu europarlamentarele? Strică, ajută? Cum ar trebui să sune întrebarea?”, a scris, vineri, pe Facebook, Elena Calistru, reprezentanta organizației Funky Citizens.

Președintele Klaus Iohannis a declarat săptămâna aceasta că este ”aproape hotărât” să organizeze un referendum pe data de 26 mai, când vor avea loc alegerile europarlamentare, și alături de echipa de la Cotroceni lucrează foarte intens la acest lucru. Șeful statului a mai spus că își dorește ca poporul român „să spună clar dacă tolerează corupția sau dacă trebuie să tragem linia și să spunem atât”.

 

Comenteaza aceasta stire

Premierul Dăncilă a anunțat mutarea ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim
De Neptun TV 24 martie 2019

Șeful Executivului spune că memorandumul va fi discutat cu toate instituțiile, inclusiv președinția, dar numai după ce se ajunge la forma finală.

Iohannis cere consultări cu societatea civilă cu privire la organizarea unui REFERENDUM
De Mediafax 22 martie 2019

Președintele Klaus Iohannis a declarat săptămâna aceasta că este ”aproape hotărât” să organizeze un referendum pe data de 26 mai, când vor avea loc alegerile europarlamentare, și alături de echipa de la Cotroceni lucrează foarte intens la acest lucru.