duminică, 24 septembrie 2017

ÎNREGISTRARE. O inspectoare se plânge că Laura Kovesi i-a cerut să renunțe la controlul de la DNA: 'Aștia îți născocesc orice... îmi rămâne copilul pe drumuri'

O înregistrare cutremurătoare, realizată ambiental chiar în biroul procurorului Gheorghe Stan (inspector-sef adjunct al Inspectiei Judiciare) scoate la iveală panica din interiorul sistemului însărcinat cu strângerea unor probe și trimiterea în judecată a unor persoane considerate incomode de sistem. În acest caz este vorba despre unul dintre inspectorii însărcinați cu controlarea DNA, Mihaela Focica, femeia plângându-se procurorului Stan că este panicată și se teme de o suspendare, caz în care copilul ei ar rămâne pe drumuri.

Potrivit informațiilor postate pe site-ul LUJU.ro, în data de 4 iulie 2017, imediat după ce la DNA a fost trimisă o echipa de control ca urmare a solicitării ministrului Justiției Tudorel Toader, una din cele șase inspectoare din echipa de control, Mihaela Focica, a dat fuga la șeful ei, procurorul Gheorghe Stan, pentru a se plânge că a fost chemată la șefa DNA, Laura Kovesi, cu care ar fi avut o discuție care i-ar fi paralizat picioarele de frică.

 

'Potrivit inregistrarii audio, reiese ca inspectoarea Mihaela Focica era speriata de discutia avuta, s-a plans ca i se poate face oricand un dosar penal, ca ii e teama ca are copil acasa si rate de platit la banca, ca s-a incercat spalarea creierului ei, totul cu scopul de a fi determinata sa iasa din echipa de control de la DNA. Reiese ca discutii care i-au nascut stari anxioase ar fi avut si cu “Codrut” - adica cu procurorul Codrut Olaru, membru al CSM, un apropiat al sefei DNA.

Mihaela Focica a facut parte nu doar in echipa de control de la DNA, dar a fost si in echipa cu sefa ei Adriana Pampu Romanescu in dosarul disciplinar vizand OUG 13/2017, in care procurorii DNA Marius Bulancea, Jean Uncheselu si Paul Dumitriu au fost trimisi in judecata disciplinara pentru dosarul deschis abuziv Guvernului Romaniei. Ca un facut insa, inspectoarea Mihaela Focica s-a retras din dosarul cu cei trei procurori care au incercat sa demoleze Guvernul, iar in cazul controlului DNA, unde incepuse cu dreptul, s-a rasucit cu 180 de grade raliindu-se procuroarei Elena Radescu care a pactizat cu DNA. Tocmai din cauza acestei rasuciri profesionale, inregistrarea audio pe care o publicam prezinta maxim interes public.

Avem informatii ca in prezent procuroarea inspector Mihaela Focica ar fi “terminata psihic” datorita presiunilor facute asupra ei, ea avand antecedente nefaste in familie, sotul ei fiind arestat luni in sir intr-un dosar penal',

scriu jurnaliștii de la Luju.ro.

Transcriptul discutiei din 4 iulie 2017 dintre procurorii Gheorghe Stan si Mihaela Focica (VEZI GALERIA FOTO):

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

Nicușor Constantinescu: 'Procurorii DNA mi-au spus că dacă voi face orice denunț împotriva lui Liviu Dragnea, voi scăpa de toate dosarele și voi fi liber'
De Robert Nenciu 20 septembrie 2017

“Procurorii DNA mi-au spus că dacă voi face orice denunț împotriva lui Liviu Dragnea, voi scăpa de toate dosarele și voi fi liber”. Este declarația fostului președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, aflat în penitenciarul Rahova din Capitală. Într-un interviu acordat în exclusivitate reporterilor Neptun TV, Constantinescu mai spune că a fost executat de fostul președinte PSD Victor Ponta.

ÎNREGISTRARE. O inspectoare se plânge că Laura Kovesi i-a cerut să renunțe la controlul de la DNA: 'Aștia îți născocesc orice... îmi rămâne copilul pe drumuri'
De Neptun TV 20 septembrie 2017

O înregistrare cutremurătoare, realizată ambiental chiar în biroul procurorului Gheorghe Stan (inspector-sef adjunct al Inspectiei Judiciare) scoate la iveală panica din interiorul sistemului însărcinat cu strângerea unor probe și trimiterea în judecată a unor persoane considerate incomode de sistem.

Judecătorii se vor pronunța cu privire la revizuirea dosarului Centrului Militar Zonal pe 12 septembrie!
De Antonia Maer 31 august 2017

Curtea de Apel Constanța a judecat astăzi cererea de revizuire depusă de fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, în dosarul Centrului Militar Zonal.