luni, 2 octombrie 2017

Începe programul 'Litoralul pentru toți' - de la cât pornesc prețurile în fiecare stațiune de pe litoral!

Sfârşitul verii nu înseamnă şi sfârşitul sezonului estival. Tocmai de aceea, hotelierii îi aşteaptă în continuare pe turişti la mare şi le propun acestora ofertele programului „Litoralul pentru toţi“. Şi astfel, cu mai puţin de 200 de lei, aveţi ocazia să petreceţi o săptămână întreagă la mare.

Toamna vine, an de an, cu prețuri reduse pe litoral. De astăzi a început programul „Litoralul pentru toți“, care se va derula până la 1 octombrie, cu posibilitatea prelungirii chiar dacă vremea este frumoasă.

În Mamaia, Constanța sau Eforie, tarifele pornesc de la 235 de lei pentru 6 nopți la un hotel de două stele  și ajung până la 485 lei la o unitate de patru stele. În stațiunile din sudul litoralului, prețurile sunt și mai mici. Tot pentru un pachet de 6 nopți, la un hotel de două stele o persoană plătește 179 de lei. La trei stele sejurul costă 199 de lei, iar la patru stele – 379 de lei.  (placi cu tarifele)

Turiștii care se află în această perioadă pe litoral sunt încântați că deja beneficiază de vacanțe la prețuri mai mici, dar și de vreme de plajă ca în mijlocul verii.   

Federația Patronatelor din Turism a anunțat că tarifele percepute în acest sezon sunt la valoarea celor din primăvară.  

Comenteaza aceasta stire

FURTUNĂ PE LITORAL. Plaja din Eforie Sud, înghițită de valuri! VIDEO
De Neptun TV 28 septembrie 2017

În ultimile zile, județul Constanța s-a aflat sub cod galben de vânt puternic, cu rafale ce au depășit 55 de kilometri/ oră, conform Administrației Naționale de Meteorologie.

SPECTACOL MARIN. Cu zmeele în aer și plăcile sub picioare, pasionații de kitesurfing înfruntă vântul și valurile
De Ioana Paidos 27 septembrie 2017

Dacă vântul puternic dă tuturor bătăi de cap, sunt și persoane care îl așteaptă cu sufletul la gură. Ne referim la pasionații de kitesurf, care vin din toate colțurile țării la Mamaia pentru a înfrunta valurile. Cu zmeul în aer și placa sub picioare, reușesc să se ridice metri întregi deasupra apei și să prindă viteze amețitoare.

Hotelurile ar putea administra suprafețe de plajă, în funcție de numărul locurilor de cazare
De Neptun TV 25 septembrie 2017

Hotelurile de pe litoral ar putea administra suprafețe de plajă în funcție de numărul locurilor de cazare, a declarat astăzi, la Constanța, ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, precizând însă că acest lucru se poate întâmpla de anul viitor, transmite agenția Mediafax.

CONSTANȚA. Spectacol impresionant pe Plaja Modern - actori celebri, spectacole pirotehnice, cai și o corabie!
De Antonia Maer 8 septembrie 2017

Organizatorii spun că e departe de a fi doar o piesă de teatru, ci mai degrabă o lecție de istorie pe viu, reconstituirea unei file din viața poetului exilat să-și sfârșească zilele în Cetatea Tomis.

Vara nu s-a încheiat! Vezi ce evenimente au loc pe litoral și în Delta Dunării în luna septembrie - DETALII
De Neptun TV 6 septembrie 2017

Vara nu s-a încheiat pe litoral și în Delta Dunării, evenimentele continuă să se desfășoare și să ofere turiștilor momente unice în vacanța de vară.

Școala de Vară 'Tinerii de Azi - Adulții de Mâine'
De Neptun TV 4 septembrie 2017

Asociația Generației de Azi a finalizat cu succes a IV-a ediție a proiectului consacrat Școala de Vară Tinerii de Azi - Adulții de Mâine, desfășurat în perioada 22-28 august, în Eforie Nord, județul Constanța.

Goran Bregovic, concert de senzație la încheierea sezonului estival, în stațiunea Mamaia!
De Antonia Maer 3 septembrie 2017

Petrecere de zile mari pe ritmurile artistului Goran Bregovic, pe o plajă exclusivistă din stațiunea Mamaia. Aseară, sute de oameni, printre care și numeroase vedete, au fredonat versurile starului internațional și au dansat pe nisip, în acordurile orchestrei sale. Spectacolul a fost încununat de un senzațional foc de artificii.

FOTO/VIDEO. Ambulanța SMURD la terasa chef-ului Cătălin Scărlătescu din stațiunea Mamaia
De Neptun TV 2 septembrie 2017

O ambulanță SMURD a fost solicitată să intervină pentru preluarea unui pacient de pe terasa chef-ului Cătălin Scărlătescu din stațiunea Mamaia.