luni, 5 august 2019

Imagini șocante la liceu! Un elev i-a tăiat gâtul unui coleg - FOTO

Imagini șocante la liceu! Un elev i-a tăiat gâtul unui coleg - FOTO

Scene de groază petrecute în această dimineață în liceul General Magheru din Râmnicu Vâlcea. La sosirea medicilor de la Ambulanță, sângele era împrăștiat peste tot la parterul liceului.

Un elev de 17 ani din Râmnicu Vâlcea a fost înjunghiat în această dimineață de miercuri, 26 octombrie 2016, de un alt coleg chiar în incinta Liceului General Magheru.

Medicul Radu Popescu, cel a a intervenit primul, ne-a declarat că nu a putut deloc comunica cu elevul deoarece acesta avea o plagă cervicală anterioară, care penetrase traheea. Practic, lovitura de cuțit i-a străpuns traheea elevului de 17 ani.

El a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Vâlcea, unde a intrat deja în sala de operații. În aceste momente, medicii se străduiesc să-i salveze viața.

sursa: voceavalcii.ro.

UPDATE:  Elevul în vârstă de 17 ani de la Liceul "General Magheru” din Râmnicu Vâlcea care a fost înjunghiat, azi dimineața, de un coleg în vârstă de 16 ani, a fost transferat la un spital din Capitală, starea sa fiind foarte gravă, potrivit mediafax.ro

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire