miercuri, 11 iulie 2018

IMAGINI EMOȚIONANTE! Un cățeluș și-a așteptat ore în șir stăpânul în fața spitalului - VIDEO

Dovada de iubire dată de o căţeluşă pentru stăpânul ei face înconjurul României. Micuţa Pappy a stat ore în şir în faţa uşii Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi, îngrijorată de soarta stăpânului ei, adus cu ambulanţa. Deşi în imagini se vede că era speriată de uşile automate şi de zecile de oameni care treceau pe lângă ea, căţeluşa nu s-a descurajat. În cele din urmă, înduioşate de devotamentul său, cadrele medicale au lăsat-o să-şi viziteze stăpânul.

Cuprinsă de disperare și de tristețea de a fi despărțită de stăpânul său care zăcea, în suferință, pe o targă, cățelușa Pappy nu a reununțat, totuși, la speranță. O vedeți în imagini, înspăimântată de mulțimea de necunoscuți care intrau și ieșeau pe ușa Secției Primiri Urgențe a Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iași.

Unii sunt nesimțitori la durerea cățelușei care aleargă disperată, la fiecare ambulanță căutându-l pe stăpânul ei, pentru ca apoi să revină la ușile cu fotocelulă, lătrând ca și cum ar fi vrut să-i dea de înțeles că ea, cățelușa, nu l-a părăsit la greu. 

Iar scena a durat ore în șir timp în care Pappy, micuța roșcată cu ochii ageri, nu s-a îndurat să-și lase omul la greu.... omul care i-a pus ceasul său de mână la gât, în loc de zgardă, ca și cum i-ar fi spus prietenei patrupede că revederea este doar o chestiune de timp. 

Nici stăpânul nu a uitat de sufletul abandonat la ușa spitalului. Le-a rugat pe asistente să afle ce face cățelușa lui și dacă o găsesc să aibă milă și să-i transmită...un mesaj. 

Impresionați de devotamentul cățelușei care doar că nu se putea exprima în cuvinte, medicii i-au permis în cele din urmă să-și vadă stăpânul. Pappy a pătruns cu frică prin ușile electronice însă când și-a văzut omul, bucuria a fost mai presus de orice sfială. Din fericire, la câteva ore de la această scenă care i-a făct să plângă pe medici, dar și pacienții care au fost martori, stăpânul lui Pappy a fost externat și a plecat, împreună cu prietena sa de nedespărțit... spre casă.  

Comenteaza aceasta stire