luni, 2 octombrie 2017

Goran Bregovic, concert de senzație la încheierea sezonului estival, în stațiunea Mamaia!

Petrecere de zile mari pe ritmurile artistului Goran Bregovic, pe o plajă exclusivistă din staţiunea Mamaia. Aseară, sute de oameni, printre care şi numeroase vedete, au fredonat versurile starului internaţional şi au dansat pe nisip, în acordurile orchestrei sale. Spectacolul a fost încununat de un senzaţional foc de artificii.

Goran Bregovic, însoțit de formația sa, Wedding Funeral Orchestra, a răspuns invitației reprezentanților unei plaje exclusiviste din stațiunea Mamaia. Artistul a susținut un concert care a marcat închiderea sezonului estival.

Printre spectatori s-au numărat și vedete. Regizorul Dan Chișu a fost invitat special de Goran Bregovic, de care îl leagă o frumoasă prietenie. Artistul născut în Sarajevo a compus coloana sonoră pentru filmul „Ursul”, peliculă regizată de Chișu.

'Goran are această trupă formată azi doar din opt oameni - cântă de obicei cu 20 de oameni, dar la astfel de evenimente preferă să aducă Wedding and Funeral pentru că va cânta muzică de nuntă și de înmormântare - iar partea de înmormântare e funny!', explică regizorul Dan Chișu.

Spectacolul a durat mai bine de două ore și s-a încheiat cu un grandios foc de artificii.

Comenteaza aceasta stire

FURTUNĂ PE LITORAL. Plaja din Eforie Sud, înghițită de valuri! VIDEO
De Neptun TV 28 septembrie 2017

În ultimile zile, județul Constanța s-a aflat sub cod galben de vânt puternic, cu rafale ce au depășit 55 de kilometri/ oră, conform Administrației Naționale de Meteorologie.

SPECTACOL MARIN. Cu zmeele în aer și plăcile sub picioare, pasionații de kitesurfing înfruntă vântul și valurile
De Ioana Paidos 27 septembrie 2017

Dacă vântul puternic dă tuturor bătăi de cap, sunt și persoane care îl așteaptă cu sufletul la gură. Ne referim la pasionații de kitesurf, care vin din toate colțurile țării la Mamaia pentru a înfrunta valurile. Cu zmeul în aer și placa sub picioare, reușesc să se ridice metri întregi deasupra apei și să prindă viteze amețitoare.

Hotelurile ar putea administra suprafețe de plajă, în funcție de numărul locurilor de cazare
De Neptun TV 25 septembrie 2017

Hotelurile de pe litoral ar putea administra suprafețe de plajă în funcție de numărul locurilor de cazare, a declarat astăzi, la Constanța, ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, precizând însă că acest lucru se poate întâmpla de anul viitor, transmite agenția Mediafax.

CONSTANȚA. Spectacol impresionant pe Plaja Modern - actori celebri, spectacole pirotehnice, cai și o corabie!
De Antonia Maer 8 septembrie 2017

Organizatorii spun că e departe de a fi doar o piesă de teatru, ci mai degrabă o lecție de istorie pe viu, reconstituirea unei file din viața poetului exilat să-și sfârșească zilele în Cetatea Tomis.

Vara nu s-a încheiat! Vezi ce evenimente au loc pe litoral și în Delta Dunării în luna septembrie - DETALII
De Neptun TV 6 septembrie 2017

Vara nu s-a încheiat pe litoral și în Delta Dunării, evenimentele continuă să se desfășoare și să ofere turiștilor momente unice în vacanța de vară.

Școala de Vară 'Tinerii de Azi - Adulții de Mâine'
De Neptun TV 4 septembrie 2017

Asociația Generației de Azi a finalizat cu succes a IV-a ediție a proiectului consacrat Școala de Vară Tinerii de Azi - Adulții de Mâine, desfășurat în perioada 22-28 august, în Eforie Nord, județul Constanța.

Goran Bregovic, concert de senzație la încheierea sezonului estival, în stațiunea Mamaia!
De Antonia Maer 3 septembrie 2017

Petrecere de zile mari pe ritmurile artistului Goran Bregovic, pe o plajă exclusivistă din stațiunea Mamaia. Aseară, sute de oameni, printre care și numeroase vedete, au fredonat versurile starului internațional și au dansat pe nisip, în acordurile orchestrei sale. Spectacolul a fost încununat de un senzațional foc de artificii.

FOTO/VIDEO. Ambulanța SMURD la terasa chef-ului Cătălin Scărlătescu din stațiunea Mamaia
De Neptun TV 2 septembrie 2017

O ambulanță SMURD a fost solicitată să intervină pentru preluarea unui pacient de pe terasa chef-ului Cătălin Scărlătescu din stațiunea Mamaia.