miercuri, 11 iulie 2018

Gerul poate fi un dușman necruțător - cum ne protejăm iarna prietenul necuvântător!

Dacă noi ne putem proteja foarte uşor iarna de temperaturile scăzute, animalele au nevoie de ajutorul nostru. Câinii, în special, pot fi afectaţi de ger în timpul orelor petrecute în parc, iar urmările nu sunt tocmai plăcute. Astfel, medicii ne recomandă ca atunci când ieşim cu animalele de companie la plimbare iarna, să ţinem cont de câteva reguli ca să ne putem bucura de zăpada anunţată de meteorologi la malul mării.

De Andreea Bajdechi 15:15, 22 ianuarie 2018 176 vizite Diverse

Pentru a nu simți până în oase frigul atunci când le scoatem afară, animalele de companie, că precădere cele mici, au nevoie de mișcare permanentă, dar și de o hăinuță călduroasă.

La pet shop-uri sau în hipermarketuri se găsesc numeroase articole vestimentare, de la veste până la geci cu glugă. Deși la modă sunt și botoșeii pentru câini, medicii veterinari vin însă cu alte recomandări.

Totodată, în perioada iernii, este bine de știut că trebuie să avem grijă și de alimentația prietenilor necuvântători.  

Nu trebuie să ne oprim aici. Și blănița lor are nevoie de îngrijiri speciale.

Cei care dețin animale de companie se pare că știu cât de important este să le ofere atenție și să facă alegeri corecte pentru a-și proteja câinele în zilele geroase pe care le anunță meteorologii la malul mării.

 

 

Comenteaza aceasta stire