miercuri, 16 august 2017

Dream Theater, două show-uri în România, în luna mai!

Dream Theater, două show-uri în România, în luna mai!

Dream Theater, una dintre cele mai bune și mai influente trupe de rock din toate timpurile, aniversează 25 de ani de la 'Images and Words' printr-un turneu ce include două show-uri extraordinare în România.

Astfel, pe 19 mai, formația americană va urca în premieră la Cluj, pe platforma Sălii Polivalente, iar pe 20 mai se va întoarce la Arenele Romane dupa 15 ani de la primul lor concert. Organizatorii concertelor, Phoenix Entertainment, au anunțat pachetele aniversare de bilete early bird, concepute cu dedicație pentru fanii Dream Theater, după cum urmează:

PLATINUM DREAM TICKETS – primele 1000 de bilete-acces cu 30 de minute mai devreme în spatiul evenimentului pentru a prinde un loc cât mai bun, în fața scenei-un ecuson special creat pentru a marca aniversarea  a 25 de ani de “Images and Words”. Te sfătuim să îl porți la vedere pentru ar putea să-ți aducă surprize plăcute din partea formației. 10 pachete VIP Platinum prin tragere la sorți.

GOLDEN DREAM TICKETS – următoarele 1000 de bilete după epuizarea stocului Platinum Dream Tickets cu un ecuson special creat pentru a marca aniversarea  a 25 de ani de “Images and Words” și  10 pachete VIP prin tragere la sorți.

Este singura ocazie, poate, în care fanii vor putea asculta în intregime celebrul album “Images and Words”, lansat în 1992 și distins cu Discul de Aur de către RIAA. Totodată, setlistul va cuprinde și o selecție de piese extrase din vastul și aclamatul catalog Dream Theater. Cu o istorie de aproape trei decenii, Dream Theater a călătorit în întreaga lume, împărtășind poveștile din spatele riff-urilor de chitară sau ale versurilor complexe, rezistând obstacolelor, continuând să inoveze și consolidându-și poziția de “trupă cult”.

Consistența muzicală și virtuozitatea demonstrată cu fiecare apariție live se datorează legăturii trainice dintre cinci artiști, multi-laureați de numeroase reviste de specialitate și de critici: John Petrecci, John Myung, James LaBrie, Jordan Rudess și Mike Mangini.

Dintre cele 13 albume de studio, “Images and Words” ocupă un loc aparte în istoria formației. Este primul material discografic care îl are la voce pe James LaBrie și rămâne cel mai bine vândut album până în ziua de astăzi. Totodată, single-ul “Pull Me Under” a reușit să se claseze în primele 10 poziții în topul radio și TV, atrăgând astfel mulți alți iubitori de muzică în sfera rock-ului. Conform unui critic, “ei reușesc să își stabilească anumite standarde și tot ei le și depășesc”. “Images and Words” reunește multe piese devenite legendare deja, pe lângă ante menționata “Pull Me Under”, numărându-se și “Leaning to Live”, “Another Day” sau “Metropolis – Part I: “The Miracle and the Sleeper”.

 Important: Posesorii de bilete la festivalul I Am The Rocker care le-au păstrat la îndemnul formației și al organizatorilor sau cei care și le-au preschimbat în bilete “Dream Theater”, vor intra automat în primii 1000, beneficiind astfel, pe lângă accesul la concert, și de bonusurile menționate mai sus, corespunzătoare pachetului “Platinum Dream Tickets”. Atenție, acest lucru este valabil doar în cazul biletelor cumpărate, nu și în cazul invitațiilor.

Biletele pot fi achiziționate la prețul de 225 de lei până la data de 18 mai (pentru concertul de la Cluj), respectiv 19 mai (pentru concertul de la București) și 250 de lei în ziua concertului. Acestea sunt disponibile pe www.eventim.ro.și în rețeaua magazinelor și librăriilor partenere. Bilete Dream Theater - București - goo.gl/9UhdBe, Bilete Dream Theater - Cluj - goo.gl/nh816M.

Comenteaza aceasta stire

Tragedie în lumea muzicii! Solistul trupei Linkin Park s-a sinucis!
De Neptun TV 20 iulie 2017

Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, a fost găsit spânzurat, în această dimineața, într-o vilă din Palos Verdes Estates, Los Angeles, infomează TMZ.

'Despacito' în limba română! Interpretare spectaculoasă a unei adolescente - VIDEO
De Neptun TV 20 iulie 2017

O adolescentă româncă face senzație cu versiunea proprie pe care o are pentru ”Despacito”. Nu cântă un cover, ci e mai mult de atât: a scris versurile în română și le-a pus peste negativul de la ”Despacito”. Rezultatul i-a adus sute de mii de vizualizări și mii de fani pe pagina de Facebook.