vineri, 9 august 2019

CONSTANȚA. Tânăr prins în flagrant cu droguri, pe care intenționa să le vândă la un festival de pe litoral

CONSTANȚA. Tânăr prins în flagrant cu droguri, pe care intenționa să le vândă la un festival de pe litoral

Un bărbat de 22 de ani din Mangalia a fost prins de polițiști cu sute de grame de droguri în mașină. Acesta a fost reținut și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Surse din rândul anchetatorilor spun că bărbatul se pregătea să vândă drogurile la un festival de pe litoral.

Potrivit polițiștilor constănțeni, tânărul de 22 de ani a fost oprit în trafic, luni, la intersecția Drumului Național 39 cu Autostrada A4.

Polițiștii au găsit în mașina acestuia 502 comprimate de ecstasy, 472 de grame de amfetamină, 374 de grame de MDMA, 0,5 grame de ketamină și 1,4 grame de cocaină.

„În continuarea cercetărilor, polițiștii de combatere a criminalității organizate au efectuat o percheziție domiciliară și au descoperit 668,3 grame de amfetamină, 42,4 grame și 20 de comprimate de MDMA, 9,8 grame de ketamină, 79,8 grame de canabis, 2 grame de hașiș, un cântar, 2 grindere, un laptop, un telefon mobil, precum și 8.450 de lei și 160 de euro”, se arată într-un comunicat al IGPR.

Surse din rândul anchetatorilor au spus că bărbatul se pregătea să vândă drogurile la un festival care are loc în acest sfârșit de săptămână pe litoral.

Tânărul a fost reținut, iar marți va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. El este cercetat pentru trafic de droguri de risc și mare risc.

Comenteaza aceasta stire