joi, 27 iunie 2019

CONSTANȚA. Scene șocante la un meci de rugby - puștii de 17 ani s-au călcat în picioare sub ochii părinților

CONSTANȚA. Scene șocante la un meci de rugby - puștii de 17 ani s-au călcat în picioare sub ochii părinților

Scene desprinse parcă din filme de război s-au derulat la un meci de rugby din campionatul de juniori al României.

Componenții echipelor Under 17 de la formațiile Cleopatra Constanța (în negru) și CSM București (în gri) s-au bătut ca în codru sub ochii asistenței, pe stadionul „Constructorul-Cleopatra” din complexul „Badea Cârțan” Constanța, în tribune aflându-se și mulți părinți.

Cei de la Cleopatra nu sunt la prima abatere de acest gen, deoarece anul trecut, în luna iunie, în finala mică a campionatului național de juniori, ei s-au bătut crunt tot cu cei de la Metrorex, pe stadionul „Arcul de Triumf“ din București.

La vremea respectivă, conducerea clubului constănțean a cerut federației să ia măsuri urgente, amenințând cu retragerea din rugby.

Întreaga scenă poate fi vizionată AICI!

Comenteaza aceasta stire

Meci splendid în semifinalele Ligii Națiunilor: Portugalia s-a CALIFICAT - Cristiano Ronaldo și-a dus naționala în FINALĂ!
De Mediafax 6 iunie 2019

Portugalia a câștigat, miercuri seară, meciul din semifinalele Ligii Națiunilor, contra Elveției, scor 3-1. Cristiano Ronaldo a adus calificarea în ultimul act pentru lusitani cu un hat-trick.

Simona Halep, premiată la Paris pentru cea mai bună tenismenă din 2018!
De Neptun TV 5 iunie 2019

Simona Halep (3 WTA), a participat, marți seară, la Cina Campionilor, organizată la Paris de Federația Internațională de Tenis (ITF). Românca a primit premiul pentru cea mai bună tenismenă din 2018.

Roland Garros 2019. Simona Halep joacă astăzi în primul tur cu Ajla Tomljanovic. ORA meciului
De Mediafax 28 mai 2019

Partida Halep - Tomljanovic e programată a treia pe terenul central, după John Millman - Alexander Zverev, din proba masculină, și Naomi Osaka - Ana Karolina Schmiedlova, de la feminin.