miercuri, 11 iulie 2018

CONSTANȚA. Expoziția Felină de Toamnă, sub semnul mustăților lungi și al privirilor aristocrate!

A fost weekend-ul felinelor la Constanţa sau “marea pisicăreală”, cum le place organizatorilor să spună! Cu părul lung, sau fără el, cu nasul în vânt şi privirea când ageră, când somnoroasă, zeci de exemplare au aşteptat recunoaşterea atuuurilor rasei lor, dar şi admiraţia publicului la Expoziţia Felină de Toamnă. S-au alintat, au tors şi au păşit pe masa juriului ca nişte adevărate vedete, atunci când a venit timpul de concurs. Constanţa este, de altfel, singurul oraş după Capitală, care mai organizează un show de un asemenea nivel, cu participare internaţională.

De Raluca Butan 20:18, 17 septembrie 2017 135 vizite Diverse

Au fost două zile sub semnul mustăților lungi și al privirilor aristocrate la un centru comercial din Constanța. Clubul Magnificats România a adus în fața publicului de toate vârstele zeci de exemplare din 15 rase feline, cele mai cunoscute și apreciate. Cu o așa defilare pe catwalk-ul pisicilor, nu-i de mirare că a fost frenezie printre frumoasele exemplare.

'Este o oportunitate pentru Constanța. Suntem singurul oraș care mai organizează un astfel de concurs după Capitală. Este un eveniment dorit de către iubitorii de animale. La ora aceasta pisica este, datorită structurii sociale, cel mai crescut animal de companie în țările civilizate', a declarat dr. Tache Epure, președinte Magnificats Club România.

Unii le-au admirat ore în șir pe sfiosele feline, alții, cu ochiul format, au mers direct la standul preferat și știu de pe acum care va fi următorul lor animale de companie.

Show-ul felin de la malul mării este la a 3-a ediție. Oganizatorii promit să revină curând.

Comenteaza aceasta stire