miercuri, 11 iulie 2018

CONSTANȚA. Anatomia corpului uman, descoperită prin intermediul expoziției OUR BODY - Universul Interior

După ce-a traversat peste 30 de țări și a fost văzută de peste 50 de milioane de vizitatori, expoziția „OUR BODY: Universul Interior” a ajuns în Constanța la City Park Mall.

Turiștii și constănțenii pot acum descoperi, într-o manieră educativă unică, cu ajutorul a peste 200 de exponate, fascinantul univers interior al corpului uman și modul în care funcționează. Este vorba despre corpuri umane reale și secțiuni.

Printr-un proces de impregnare polimerică, țesuturile sunt conservate la nivel microscopic, permițând vizitatorilor să vadă direct cât de uimitor funcționează organismul uman, și felul în care maladiile și obiceiurile nesănătoase afectează organele interne. Prezentând comparativ țesuturi sănătoase și variantele lor afectate de diverse boli, expoziția oferă celor ce-i trec pragul șansa de a vizualiza și de a înțelege mai bine condiții medicale frecvent întâlnite, cum ar fi diverse forme de cancer sau accidente vascular-cerebrale.

Biletele pot fi cumparate direct din City Park Mall  sau de pe www.eventim.ro. Grupurile de copii, studenții și pensionarii beneficiază de reducere, precum si familiile cu copii, pentru care exista pachete speciale.

Comenteaza aceasta stire