sîmbătă, 10 august 2019

Cazul polițiștilor atacați cu toporul: Agresorul, împușcat în picior, a fost lăsat în libertate

De Mediafax 11:11, 7 iunie 2019 194 vizite Eveniment
Cazul polițiștilor atacați cu toporul: Agresorul, împușcat în picior, a fost lăsat în libertate

Polițiștii din Argeș au tras mai multe focuri de armă și au împușcat în picior un individ care i-a atacat cu un topor, oamenii legii fiind chemați să intervină pentru aplanarea unui conflict în Bughea de Sus. Agresorul, care este recidivist, a fost lăsat în libertate.

Potrivit reprezentanților Poliției Argeș, joi seara polițiștii au intervenit în Bughea de Sus pentru aplanarea unui conflict izbucnit între doi bărbați.

Polițiștii au mers la fața locului și stăteau de vorbă cu unul dintre ei, cel care a sunat la 112, pentru a sesiza faptele. La un moment dat celălalt bărbat a apărut și a devenit agresiv, polițiștii folosind spray lacrimogen.

Individul a plecat dar s-a întors cu un topor cu care i-a atacat pe oamenii legii.

 

„Un polițist a făcut uz de armă față de un bărbat care se manifesta agresiv. Întâi bărbatul a fost somat, s-au tras focuri de armă în plan vertical. Nu a încetat și atunci s-a tras spre el, acesta fiind rănit la picior”, au precizat sursele citate.

Agresorul a fost dus de o rudă la spital, iar după ce a primit îngrijirile medicale s-a întors acasă. În acest caz se fac cercetări pentru ultraj.

A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, însă deocamdată nu a fost luată nicio măsură preventivă împotriva lui, bărbatul fiind lăsat în libertate.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul are 38 de ani și este recidivist, acesta fiind eliberat din închisoare în luna februarie, după ce a fost închis pentru tentativă de omor.

Comenteaza aceasta stire