marţi, 27 iunie 2017

Care sunt noile recorduri incluse în Guiness World Record 2017 - VIDEO

O pisică uriaşă, cel mai mare balansoar din lume şi câinele cu cea mai lungă coadă. Sunt câteva dintre recordurile insolite incluse în noua ediţie Guinness World Records. Faimoasa carte a văzut în sfârşit lumina tiparului.

loading...

Ediția cu numărul 62 a celebrei cărți în care sunt consemnate recordurile din toată lumea conține peste 4.000 de fapte fabuloase.

În Guinness World Records este inclusă cea mai lungă pisică, Ludo, care măsoară 1,18 metri, de trei ori mai mult decât o felină obișnuită. Animalul, din rasa Maine Coon — una dintre cele mai mari rase de pisici domestice — are 3 ani și trăiește alături de stăpâna sa, în Marea Britanie.

"Pentru că este atât de lungă, Ludo este destul de neîndemânatică și nu este la fel de agilă precum alte pisici și nu se poate ascunde", a declarat Kelsey Gill, stăpâna lui Ludo.

Caspa, o lamă de la Centrul Canin din Porthmadog, Marea Britanie, este și ea inclusă în paginile ediției pentru performanța de a fi sărit până la o înălțime de 1,16 metri.

Britanicul Maxwell Day, în vârstă de 14 ani, care își poate roti picioarele cu 157 de grade, a intrat și el în ''Guinness World Records 2017', la fel ca și austriacul Josef Todtling, care a înregistrat cea mai lungă distanță parcursă de un om în flăcări, tras de un cal - 499,8 metri.

Keon, din rasa Irish wolfhound, în vârstă de 5 ani este câinele cu cea mai lungă coadă. Aceasta măsoară peste 76 de centimetri. Recordul pentru cea mai mare gură a fost adjudecat de Bernd Schmidt, în vârstă de 47 de ani, din Germania.

Italianul Dimitri Panciera a reușit să țină cele mai multe porții de înghețată pe un cornet – 121.

Printre performanțele incluse în ediția 2017 a 'Cărții recordurilor'' se mai numără și cel mai mare balansoar din lume, care are peste 17 metri înălțime și se află în Illinois, SUA.

loading...

Comenteaza aceasta stire