miercuri, 28 iunie 2017

ACCIDENT din cauza pastilelor de potență: un tânăr a făcut o criză la volan!

loading...
ACCIDENT din cauza pastilelor de potență: un tânăr a făcut o criză la volan!

Un tânăr a fost la un pas să provoace o tragedie după ce a făcut o criză la volan. Asta după ce șoferul a ieșit la plimbare cu mașina la scurt timp după ce a luat două pastile destinate creșterii potenței.

Totul s-a întâmplat ieri după-amiază, pe strada Pacea, din Botoșani,  când A.B. de 26 de ani mergea cu mașina spre centrul Botoșaniului împreună cu un alt prieten. La un moment dat însă, i s-a făcut rău. Potrivit monitorulbt.ro, prietenul lui a reușit să controleze volanul și să tragă mașina pe dreapta, nu înainte de a atinge ușor o mașină parcată pe dreapta.

Speriat, acesta a sunat la 112, la fața locului ajungând în scurt timp un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) care i-a acordat primul ajutor tânărului. Ajuns la spital, șoferul a fost diagnosticat cu epilepsie, aceasta fiind prima lui criză. Investigând mai îndeaproape, cadrele medicale i-au descoperit acestuia o folie cu patru pastile destinate creșterii potenței, iar două dintre acestea fuseseră luate cu puțin timp înainte de a se porni spre Botoșani.

Potrivit farmaciștilor citați de monitorulbt.ro, respectivele pilule pot declanșa o criză comițială în cazul în care nu se urmează un tratament specializat.

loading...

Comenteaza aceasta stire