luni, 5 august 2019

CONSTANȚA. Magazinul Gold Baklava vă așteaptă să vă răsfățați cu delicioasele baclavale într-o nouă locație!

Baclavaua turcească este unul dintre dulciurile cele mai cunoscute în lume. Și, dacă deja v-am făcut poftă, trebuie să știți că, la Constanța, cele mai bune delicatese orientale le găsiți în magazinul Gold Baklava, care vă așteaptă într-o nouă locație. Aici vă puteți răsfăța, într-o atmosferă plăcută, cu delicioasele baclavale cu nucă sau fistic, clasice sau cu ciocolată.

Toate produsele sunt preparate în condiții de igienă maximă, după rețete tradiționale, din Turcia, iar ingredientele sunt de cea mai bună calitate, fără glucoză și fără conservanți.

Gold Baklava oferă constănțenilor delicatese turcești începând din anul 2012. Noua locație a fost inaugurată de curând în vecinătatea vechiului magazin, pe bulevardul 1 Mai nr. 1, bloc H9, zona Gară. Pentru comenzi, ne puteți contacta la telefon 0341 402 602.

Comenteaza aceasta stire

REPORTER SPECIAL. Primarul Decebal Făgădău, în direct la Neptun TV - află cât va fi prețul gigacaloriei în această iarnă, dar și despre alte proiecte ale primăriei!
De Neptun TV 31 iulie 2019

În această seară, începând cu ora 20.00, la emisiunea Reporter Special, invitat va fi primarul Constanței, Decebal Făgădău