joi, 6 iulie 2017

David Bowie, marele câștigător al galei Bri Awards 2017 - VIDEO

David Bowie a fost marele câştigător al galei Brit Awards din acest an. Legendarul artist a fost premiat post-mortem la categoriile cel mai bun artist şi albumul anului.

loading...

Trofeul a fost ridicat de actorul american Michael C. Hall, care joacă în comedia muzicală “Lazarus”, compusă de David Bowie.

David Bowie a primit și premiul pentru cel mai bun album al anului. “Blackstar” a fost lansat de ziua lui de naștere, pe 8 ianuarie 2016, cu doar două zile înainte de a muri din cauza unui cancer. Emeli Sandé a fost premiată aseară cu trofeul pentru cea mai bună artistă britanică, iar Adele a fost răsplătită cu distincția "Global Succes", în timp ce Rag'n'Bone Man a luat trofeul pentru cel mai bun artist debutant.

În timpul galei Brit Awards, care a avut loc în Londra, au susținut recitaluri vedete precum Katy Perry, Robbie Williams, Bruno Mars și Ed Sheeran.

Galerie foto

loading...

Comenteaza aceasta stire

Doliu în lumea muzicii! Rapper-ul american Prodigy a murit la 42 de ani în timpul unui turneu
De Alin Tarnovschi 20 iunie 2017

Una dintre cele mai bune voci ale rapp-ului actual, Prodigy, a murit astăzi! Pe numele său real Albert Johnson, acesta a murit la vârsta de 42 de ani, scrie The Independent.

Fotografia fierbinte cu care o artistă din Constanța a strâns mii de like-uri în numai câteva ore!
De Neptun TV 9 iunie 2017

Alexandra Stan le-a făcut o bucurie fanilor săi de pe Instagram. Artista a postat o fotografie incendiară, în ton cu temperaturile ridicate din ultimele zile.