luni, 24 octombrie 2016

Zeci de femei au învățat cum se montează roata de rezervă, în cadrul unui curs inedit

loading...


Zeci de femei au învățat cum se montează roata de rezervă, în cadrul unui curs inedit

Zeci de femei din Timișoara au învățat, astăzi, cum se montează roata de rezervă la mașină, în cazul unei pene de cauciuc, în cadrul unui curs gratuit.

Sub deviza 'Femeia are mereu o alternativă, dar și o roată de rezervă', astăzi, timp de câteva ore, în parcarea unui complex comercial din Timișoara, s-a desfășurat un curs inedit de schimbat roți la mașină.

Cursul a fost adresat doar femeilor, fiind înscrise peste 20 de participante, notează Mediafax.

Fiecare femeie care s-a înscris la curs a avut la dispoziție aproximativ zece minute să schimbe o roată. Astfel, ajutate mai mult verbal de doi mecanici, participantele au ridicat mașina pe cric, iar apoi au schimbat roata cu probleme.

"A fost o experiență benefică și foarte practică, deoarece am avut ocazia să schimb o roată, și nu numai, să privesc cum se face", a spus Simona.

"O experiență foarte plăcută, am învățat cum să schimb o roată, lucru pe care nu l-am mai făcut până acum. Mulțumesc organizatorilor", a precizat și Bianca Pavel.

De asemenea, Cosmina, o altă participantă, a considerat cursul ca fiind "o idee foarte bună pentru a învăța femeile să se descurce singure în caz de pană".

La finalul cursului, fiecare participantă a primit din partea firmei organizatoare și un kit cadou, astfel încât să nu se murdărească sau să-și strice manichiura atunci când schimba roata la mașină.

Comenteaza aceasta stire

loading...