duminică, 30 octombrie 2016

Rojer și Tecău s-au calificat în semifinalele turneului de la Basel

loading...


Rojer și Tecău s-au calificat în semifinalele turneului de la Basel

Dublul format din olandezul Jean-Julien Rojer și românul Horia Tecău a câștigat astăzi meciul cu perechea Treat Huey/Max Mirnyi (Filipine/Belarus), scor 6-7 (9), 6-4, 10-4, și s-a calificat în semifinalele turneului de la Basel, Elveția, disputat în sală.

Partida a durat o oră și 35 de minute. În primul set, cele două echipe au mers cap la cap până în tiebreak, când Rojer și Tecău au irosit trei șanse de set. În actul secund, românul și olandezul au făcut break la 4-4 și au închis apoi pe serviciu. În super-tiebreak, Rojer și Tecău și-au creat un avans decisiv de 7-1. Per total, Jean-Julian și Horia au reușit șase ași și nu și-au pierdut niciodată serviciul, reușind un singur break, potrivit Mediafax.

În semifinale, Rojer și Tecău, principalii favoriți de la Basel, vor juca împotriva învingătorilor din partida Raven Klaasen/Rajeev Ram (Africa de Sud/SUA), favoriți 3 - Robert Lindstedt/Michael Venus (Suedia/Noua Zeelandă).

Pentru calificarea în penultimul act din Elveția, Jean-Julien Rojer și Horia Tecău și-au asigurat 180 de puncte ATP și un cec în valoare de 26.020 de euro.

Comenteaza aceasta stire

loading...