marţi, 1 noiembrie 2016

Momente de groază! Un taximetrist a fost tâlhărit de doi clienți cu pistolul la cap!

loading...


Momente de groază! Un taximetrist a fost tâlhărit de doi clienți cu pistolul la cap!

Momente de groaza pentru un taximetrist din Timisoara sâmbătă noaptea. Soferul a fost solicitat pentru o cursa de un tanar care i-a facut semn pe strada, in Piata Marasti.

Se intampla la cateva minute dupa miezul noptii. I-a cerut sa-l duca in Giroc la o prietena. Pe drum, planurile insa s-au schimbat, iar clientul i-a spus taximetristului sa modifice traseul si sa mearga in zona noua de vile din vecinatatea strazii Mures.

Ajuns pe o strada neasfaltata, barbatul i-a cerut sa opreasca, iar din tufele aflate in apropiere a aparut un alt barbat, ce purta o cagula pe fata, care a deschis portiera brusc si a urcat in taximetru.

Potrivit opiniatimisoarei.ro, cei doi au scos arme, unul dintre ei i-a pus cutitul la gat, iar celalalt un pistol la tampla si i-au cerut incasarile, i-au luat telefonul mobil si o tableta. L-au legat la maini si i-au acoperit gura cu o bucata de banda adeziva. I-au smuls statia din bord, i-au luat cheile de la masina si au fugit.

Desi, speriat, taximetristul a incercat sa-i urmareasca alergand in directia in care acestia o luasera, dar cei doi l-au observat si l-au amenintat cu moartea. Omul s-a lasat pagubas si s-a asezat pe marginea strazii. Dupa doar cateva clipe a trecut o masina, asa ca taximetristul i-a facut semn soferului sa opreasca si l-a rugat sa sune la 112.

A urmat o cautare de amploare pe strazile din cartier. Peste 100 de masini de taxi au impanzit strazile incercand sa dea de urma fugarilor. Dar in zadar.

Comenteaza aceasta stire

loading...