sîmbătă, 29 iunie 2019

Metrorex: O cantitate mare de praf a fost degajată duminică în stația Eroilor, din cauza lucrărilor desfășurate la M5Metrorex: O cantitate mare de praf a fost degajată duminică în stația Eroilor, din cauza lucrărilor desfășurate la M5

O cantitate mare de praf a fost degajată duminică, în jurul orei 11:00, în stația Eroilor, din cauza lucrărilor desfășurate pe Magistrala 5, antreprenorul lucrărilor fiind avizat pentru a lua măsuri imediate, informează Metrorex.

"Metrorex anunță că astăzi, 23.06.2019, în jurul orei 11:00, în stația Eroilor, a fost degajată o cantitate mare de praf, din cauza lucrărilor desfășurate pe Magistrala 5. Metrorex a avizat de urgență antreprenorul lucrărilor pentru a lua măsuri imediate. Se face precizarea că nu a fost vorba despre fum sau despre vreun incendiu", precizează compania.

Magistrala 5 de metrou, respectiv tronsonul din Drumul Taberei, va fi funcțională din luna decembrie, potrivit directorului general al Metrorex, Dumitru Șodolescu. Sâmbătă, 22 iunie, circulația rutieră pe bulevardul Eroii Sanitari, pe segmentul dintre strada Sf. Elefterie și bulevardul Eroilor, și bulevardul Drumul Taberei, pe segmentul cuprins între intersecțiile cu Valea Ialomiței și cu Valea Argeșului, a fost reluată, după ce a fost închisă pentru a fi terminate lucrările la metroul Eroilor-Drumul Taberei.

M5, Secțiunea Râul Doamnei - Eroilor (PS Opera), inclusiv Valea Ialomiței, va avea aproape 7 kilometri lungime și este compusă din 10 stații de metrou și un depou (Râul Doamnei, Constantin Brâncuși, Valea Ialomiței, Romancierilor, Parc Drumul Taberei, Tudor Vladimirescu, Favorit, Orizont, Academia Militară, Eroilor 2).

Valoarea totală a proiectului de metrou Drumul Taberei-Eroilor este de 3,4 miliarde de lei. Prin inaugurarea acestei magistrale, Capitala va ajunge la 78 de kilometri de rețea și la 63 de stații de metrou.

Comenteaza aceasta stire