duminică, 19 august 2018

Mai multe colete au fost furate dintr-un oficiu poștal. Acesta mai fusese prădat în alte două ocazii și amendat din cauza neregulilorMai multe colete au fost furate dintr-un oficiu poștal. Acesta mai fusese prădat în alte două ocazii și amendat din cauza neregulilor

Mai multe colete cu produse comandate pe Internet au fost furate dintr-un oficiu poștal din orașul Arad, valoarea prejudiciului fiind în curs de stabilire. Același oficiu poștal a mai fost prădat de hoți de două ori, dar și amendat din cauza neregulilor.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Arad, persoane necunoscute au pătruns, în noaptea de joi spre vineri, prin efracție în Oficiul poștal nr. 7 din orașul Arad, aflat în cartierul Micălaca, de unde au furat mai multe colete cu produse comandate de pe Internet.

Câțiva trecători au observat că ușa oficiului poștal este dislocată abia vineri după-amiază, acesta fiind închis, pentru că este zi nelucrătoare.

“Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga.

Valoarea prejudiciului este în curs de stabilireOficiul poștal nr. 7 din orașul Arad a mai fost prădat de hoți de două ori, în ultimii ani, în condițiile în care nu este dotat cu camere de supraveghere și nici cu sisteme de alarmare. De altfel, oficiul poștal a fost amendat de mai multe ori din cauza acestor nereguli.

 

Comenteaza aceasta stire