sîmbătă, 6 iulie 2019

Filmul integral al atacurilor comise de criminalul din Făget/ Bărbatul consumase trei tipuri de droguri

13:19, 4 iulie 2019 100 vizite


Filmul integral al atacurilor comise de criminalul din Făget/ Bărbatul consumase trei tipuri de droguri

Ionel Boldea, autorul atacurilor din zona orașului Făget, în urma cărora un bărbat a murit, iar cinci persoane au fost rănite, a fost reținut, joi, pentru 24 de ore. De asemenea, procurorii au refăcut și filmul atacurilor produse de individul care a consumat trei tipuri de droguri, între care cocaină. 

 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș a arătat, într-un comunicat de presă, că procurorii din cadrul instituției au dispus, joi, continuarea urmăririi penale față de Ionel Boldea, pentru infracțiunile de omor și tentativă de omor, aflate în concurs real. Individul care a ucis în bătaie un bărbat și a rănit alte cinci persoane, miercuri dimineața, a fost reținut pentru 24 de ore.

Procurorii timișeni au refăcut și filmul atacurilor produse în zona orașului Făget de către Ionel Boldea.

„În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în dimineața zilei de 03.07.2019, în jurul orei 08.00, suspectul s-a întâlnit în parcul din localitatea Făget cu un cuplu de persoane în vârstă, C.T. și C.E, pe care nu le cunoștea, și, fără motiv, a început să le aplice acestora lovituri repetate cu pumnii și picioarele, precum și cu un corp contondent. Victima de sex masculin a decedat, iar soția sa a suferit leziuni grave, fiind transportată la spital, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale", a arătat Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

După ce i-a atacat pe cei doi soți, bărbatul a părăsit orașul Făget și s-a deplasat cu o bicicletă până în satul Teremești, unde s-a întâlnit cu o femeie, pe care, de asemenea, nu o cunoștea. Boldea a început să o lovească cu pumnii și cu un bâț, până când a căzut la pământ. Femeia a suferit leziuni ce necesită 50 de zile de îngrijiri medicale și care i-au pus viața în pericol.

„Suspectul și-a continuat deplasarea pe bicicletă, întâlnindu-se cu alte două persoane pe care nu le cunoștea, D.A. și D.I, exercitând și față de acestea acte de agresiune. Persoana vătămată D.T. a suferit leziuni care necesită un număr de 25 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Suspectul a fugit de la locul faptelor, însă fost depistat în cursul nopții de 03/04.07.2019 în localitatea sa de domiciliu din preajma orașului Făget, fiind luată față de acesta măsura reținerii pe o durată de 24 de ore. În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt și de drept, față de suspect urmând a se lua măsurile care se impun în continuare", a informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Potrivit unor surse judiciare, în urma efectuării testului rapid pentru depistarea drogurilor, la Spitalul Municipal Timișoara, a reieșit că Ionel Boldea, autorul crimei din orașul Făget, ar fi consumat trei tipuri de droguri, printre care și cocaină.

De altfel, apropiații spun că tânărul era cunoscut ca fiind un consumator de droguri, dar și că este un individ periculos.

În trecut, potrivit reprezentanților Poliției Timiș, a fost condamnat cu amendă penală pentru loviri și alte violențe după ce a bătut un tânăr care a avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale, în anul 2017.

De asemenea, Ionel Boldea a mai fost cercetat în alte două dosare penale pentru loviri și alte violențe.

Conform unor surse judiciare, Ionel Boldea le-ar fi cunoscut pe cele două victime pe care le-a bătut în parcul din orașul Făget. Cei doi erau părinții fostei iubite a tânărului, dar ei nu au fost de acord cu relația, astfel că le-au interzis să se mai vadă.

Din cauza loviturilor primite, bărbatul a murit, iar femeia este în comă.

Comenteaza aceasta stire