duminică, 11 august 2019

Cazul femeii răpite din Arad: I s-ar fi făcut rău pe stradă și a fost luată de familieCazul femeii răpite din Arad: I s-ar fi făcut rău pe stradă și a fost luată de familie

Femeia despre care s-a crezut că a fost răpită din centrul Aradului a fost luată, de fapt, de familie, pentru că i s-ar fi făcut rău pe stradă, aceasta nefiind victima unei infracțiuni, au stabilit, miercuri, după audierea mai multor persoane, polițiștii arădeni.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Arad, Lorena Radu, a declarat, miercuri, că în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că femeia despre care mai mulți martori susțineau că a fost răpită din centrul orașului Arad, în urmă cu două zile, nu a fost victima vreunei infracțiuni.

“În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, s-a stabilit că la data 6 august, între două femei care se deplasau pedestru pe o stradă din municipiul Arad ar fi avut loc o altercație verbală, în urma căreia una dintre acestea s-ar fi simțit rău, solicitând ajutor. Din extinderea cercetărilor a reieșit că un membru al familiei celei care solicita ajutor, care conducea un autovehicul pe aceeași stradă, a oprit în dreptul femeii și, împreună cu alți doi pasageri, au urcat femeia în autoturism. Din administrarea tuturor probelor a mai reieșit că femeia nu a fost victima vreunei infracțiuni”, a afirmat Lorena Radu.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Arad, mai mulți trecători care se aflau în centrul Aradului, luni, au sunat la 112 pentru a sesiza faptul că o femeie a fost răpită.

Martorii le-au povestit polițiștilor că o dubiță în care se aflau mai multe persoane a oprit lângă o femeie care se afla pe trotuar, pe Calea Iuliu Maniu. Aceștia s-au năpustit asupra femeii și au urcat-o cu forța în autovehicul. Femeia ar fi încercat să se opună și ar fi strigat după ajutor. Poliția a instituit filtre la intrarea și ieșirea din orașul Arad, pentru identificarea mașinii.

Miercuri dimineața, polițiștii comunei Vinga au depistat și oprit în trafic dubița care ar fi fost utilizată, în urmă cu două zile, pentru răpirea femeii. Persoanele identificate au fost conduse la sediul IPJ Arad, pentru a fi audiate

Comenteaza aceasta stire