vineri, 9 august 2019

ACCIDENT GRAV după ce o mașină a pătruns pe contrasens - un bărbat a murit, doi sunt răniți! VIDEO

17:11, 22 august 2018 1208 vizite


ACCIDENT GRAV după ce o mașină a pătruns pe contrasens - un bărbat a murit, doi sunt răniți! VIDEO

Un bărbat a murit, iar alți doi au fost răniți grav, după ce o mașină a pătruns pe contrasens, pe un drum din județul Tulcea, și a lovit frontal un autoturism condus regulamentar.

Potrivit polițiștilor tulceni, un bărbat în vârstă de 41 ani, din Tulcea, a condus, miercuri, un autoturism pe DJ 222, dinspre Tulcea spre localitatea Agighiol, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului, mașina a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar, de un bărbat de 33 ani din Tulcea.

În urma accidentului, ambii șoferi, dar și un pasager care se afla în autoturismul acroșat, în vârstă de 26 de ani, au fost răniți grav, fiind solicitată intervenția pompierilor militari pentru descarcerarea victimelor și acordarea primului ajutor medical.

Salvatorii au intervenit cu o autospecială de descarcerare grea și una de stingere cu apă și spumă, la fața locului deplasându-se și trei autospeciale ale Serviciului de Ambulanță al Județului Tulcea, și două echipaje de poliție.

Intervenția echipajului de descarcerare a durat aproximativ o oră, toate cele trei victime fiind scoase din mașinile distruse și trimise la spital, pentru îngrijiri medicale. Ulterior, șoferul vinovat a intrat în stop cardiac și nu a mai putut fi resuscitat, fiind declarat decesul.

Pe perioada intervenției pompierilor, traficul rutier pe DJ

Comenteaza aceasta stire